Automatische haspels

Professionele automatische haspels zorgen voor het beste gebruiksgemak

Onze firma biedt automatische haspels, ook wel oprollers genoemd, die tevens geschikt zijn voor droge vochtige werkomgevingen. Een haspel is vervaardigd van roestvrij staal (inox) of gelakt staal. Roestvrij staal is een materiaal met veel voordelen: hygiënisch, onderhoudsarm en temperatuurbestendig. Een professionele oproller voor een vochtige, industriële werkomgeving. De juiste toebehoren zorgen voor meer gebruiksgemak. Een expert geeft u graag vrijblijvend professioneel advies.

Automatische haspels tegen een scherpe prijs

Een automatische haspel van roestvrij staal is corrosiebestendig. Door het chroomgehalte van het staal in combinatie met de zuurstof in de lucht of het water vormt zich op het oppervlak een flinterdunne passieve laag. Deze laag weert alle agressieve substanties af die toevallig op de oproller terecht komen. Onze haspels zijn bijzonder robuust en kunnen geleverd worden met een aantal toebehoren zoals een zwenkvoet tegen een scherpe prijs.

De professionele zwenkvoet zorgt ervoor dat de automatische haspel steeds in de richting van de slang gedraaid staat. Dit systeem biedt de mogelijkheid om de slangen parallel met de muur af te laten rollen. Met deze oproller bergt u een slang ook makkelijk weer op. De houder neemt weinig ruimte in, zodat u er geen last van heeft. Het oprollen van de slang gebeurt automatisch en uniform.

Van Damme biedt echter nog meer op het gebied van automatische haspels. In ons assortiment vindt u ook een haspel van gelakt staal, geschikt voor droge werkomgeving. Het lakken van staal is de laatste schakel in het productieproces en heeft daarom een zeer hoge toegevoegde waarde. Het materiaal staat garant voor een duurzaam gebruik. Of u nu kiest voor inox of gelakt staal, beide materialen zijn onderhoudsvrij. Het werken met onderhoudsvrije materialen zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op andere zaken.

Het kopen van een oproller voorkomt onnodige schade aan uw slang

Het kopen van een oproller voorkomt onnodige schade aan uw slang. Daarnaast bieden de praktische systemen comfort en gebruiksgemak. Het is een duurzame investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben. De keuze van een automatische haspel is afhankelijk van het soort ruimte waar deze wordt opgehangen. Wilt u advies over één van onze oprollers? Dan helpen onze experts u graag.

Als het gaat om levering en support dan is het gebied waarin wij u van dienst kunnen zijn zeer breed. Kijkt u hieronder maar eens:

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Als specialist in reinigingsproducten blijven wij, ondanks de economische crisis, nog steeds groeien. Dit hebben wij te danken aan onze sterkste troeven: topkwaliteit, service en de beste prijzen. Vorig jaar zijn wij daarom begonnen met het inrichten van een nieuw opslagmagazijn van maar liefst 3.500 m2. Hier worden al onze producten opgeslagen. Vanwege onze centrale ligging en een breed netwerk aan dealers zijn we actief in landen zoals, Luxemburg, Duitsland, Nederland, Frankrijk en onze thuisbasis België. Wilt u een professionele automatische haspel? Neem dan contact op met Van Damme. Graag tot dan.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left