Over ons

De familie Van Damme :

Paul & Ignace Van Damme : de oprichters

Paul Ignace

Els Blomme: echtgenote van Ignace en hoofd van de boekhouding

Els

Pieter, Arne en Karel : zoons van Paul Van Damme

Pieter ArneKarel

Lode en Karen : kinderen van Ignace

Lode Karen

Geschiedenis

Onze firma werd in 1983 opgericht door Paul en Ignace Van Damme. In de loop der jaren zijn we van kleine bvba uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende spelers op het gebied van industriële reinigingsmachines. Door topkwaliteit in producten na te streven en een sterke service na verkoop te garanderen, blijven we jaar na jaar groeien. Niet alleen in België, maar ook in Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

De gebouwen die we in 2003 in de Maalbeekstraat innamen, werden al snel opnieuw te klein. Eind 2014 werd daarom geïnvesteerd in een nieuw opslagmagazijn. De totale oppervlakte komt nu op bijna 10.000 m².

DSC_0011   bedrijfsfoto


Topkwaliteit producten

Onze continue groei danken we aan ons aanbod van kwaliteitsproducten. Alle producten uit het gamma werden eerst aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Daarnaast streven we ernaar om u steeds de meest geschikte oplossing voor uw specifiek reinigingsprobleem aan te bieden. En dit aan de beste prijs!

pomp AM doorsnede   


Ervaring, vakkennis en een sterke service na verkoop

Een team van zeer ervaren technici en monteurs bouwt met de grootste zorg uw nieuwe installaties en staan in voor het onderhoud en herstellingen. Eén van onze grootste troeven is en blijft onze sterke service na verkoop: betaalbaar, correct en zeer snel. Wij beschikken over een ruim werkatelier dat plaats biedt aan een 10-tal technici voor onderhoud en reparaties. Daarnaast bieden we deze service ook aan bij de klant ter plaatse. Hiervoor hebben we 8 volledig uitgeruste voertuigen op de baan.
atelier overzicht - LR   foto camions   Nieuwe atelier 2   Nieuwe atelier


Grote voorraad en zeer snelle levering

Ontegensprekelijk dé grootste troef is onze enorme stock en groot aanbod. Het aantal toestellen op voorraad schommelt steeds rond de 5.000 en er wordt meer dan 150.000 liter reinigingsproduct gestockeerd. Back-orders zijn bij ons dus eerder uitzondering dan regel. Naast de zeer ruime voorraad aan toestellen, beschikken wij eveneens over een enorme voorraad wisselstukken en toebehoren. Dit is een must, want vele bedrijven moeten constant kunnen rekenen op de efficiëntie van hun reinigingstoestellen en kunnen niet lang op een onderhoud of herstelling wachten. Indien mogelijk bieden wij telefonische assistentie en binnen de 24 uur kunnen de wisselstukken al ter plaatse zijn en dit in heel West-Europa.

rekken-4   05   11   07   06

©2020 Van Damme
powered by float:left