Beste hogedrukreinigers

Van Damme verhuurt én verkoopt de beste professionele hogedrukreinigers

U kunt zowel professionele koudwater als warm water hogedrukreinigers bij ons huren of kopen tegen de beste prijs. Onze prijs-kwaliteitsverhouding én service is uitstekend. Wij hebben een eigen transportdienst, zodat wij een hogedrukreiniger op ieder gewenst moment bij u kunnen leveren en weer ophalen. Ze zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Elk object en oppervlak maakt u hiermee grondig schoon.

Hogedrukreinigers tegen een scherpe prijs

In ons ruime assortiment vindt u de beste hogedrukreinigers van topmerken zoals RCM en Kränzle. Als expert in reinigingsmachines staan wij garant voor de beste toestellen. Ze zijn uitgerust met de juiste toebehoren. Daardoor zijn bijvoorbeeld onze warm water hogedrukreinigers uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld industrieel gebruik. Voor iedere reinigingstaak hebben wij een geschikt toestel in huis tegen een scherpe prijs. Wilt u advies, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Als het gaat om het gebied waarin wij leveren en u middels support van dienst kunnen zijn verwijzen wij u graag naar de lijst hieronder:

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Wij bieden veel mogelijkheden zoals de beste professionele warmwater en koudwater hogedrukreinigers, maar u kunt ook bijvoorbeeld een hogedrukreiniger met benzinemotor kopen. Hogedrukreinigers op benzine hebben een krachtige motor en daardoor een hoge druk. Zwaar vervuilde oppervlakken worden hiermee grondig schoon. Een ander voordeel is dat u mobiel bent, want u bent niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Daardoor kunt u op de meest moeilijke plaatsen komen. Het schoon spuiten van stallen, terreinen of centrale keukens wordt een stuk eenvoudiger.

Van Damme geeft vrijblijvend advies

Ons team geeft u graag vrijblijvend advies. U bepaalt welke hogedrukreiniger u wilt huren of kopen, maar soms kan achtergrondinformatie helpen om de beste keuze te maken. Een elektrische warm water / koudwater hogedrukreiniger of toch maar een met een benzinemotor? Er is veel aanbod op de markt, zodat wij het ons goed kunnen voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Als u een hogedrukreiniger maar af en toe gebruikt, kan een goedkoper model met een lager vermogen een optie zijn om te kopen. De professionele hogedrukreinigers zijn beter geschikt voor terugkerende schoonmaakklussen met een matig tot zwaar vervuild oppervlak. Wie maar éénmalig een hogedrukreiniger nodig heeft, kan er beter een huren.

Een professionele hogedrukreiniger zorgt voor een schone toekomst

Zoals u leest zijn er meerdere opties. Een goed advies leidt tot de beste aankoop of huurkoop, want u kunt naast kopen of huren ook een hogedrukreiniger leasen. Daarmee behoudt u uw financiële werkkapitaal, en toch kunt u optimaal presteren. Bent u tevreden over de hogedrukreiniger, dan kunt u uiteindelijk besluiten om deze te kopen. In alle gevallen zullen wij voor u een voorstel op maat maken. Met één van onze professionele hogedrukreinigers gaat u een schone toekomst tegemoet, want wij staan garant voor topkwaliteit tegen de beste prijs.

Van Damme staat niet alleen voor topkwaliteit, maar voor een perfecte service. Naast een uitgebreide service van onze eigen toestellen, bieden wij ook een goede service voor hogedrukreinigers van onder andere het merk Kärcher en Dibo. Een reparatie is bij onze monteurs in goede handen, zodat u weer snel aan de slag kunt. Neemt u maar eens contact met ons op. Graag tot ziens.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left