Doseerpompen

De beste doseerpompen vindt u in ons ruime assortiment

Onze water aangedreven doseerpompen zijn geschikt voor industrieel gebruik. Deze doseerpomp heeft geen stroombron nodig en is bestand tegen alkalische en bepaalde zure chemicaliën. Het is de beste in de categorie professionele doseerpompen, want u kunt hiermee een precieze dosering toepassen. De doseercapaciteit is door het instellen van het slagvolume en de doseerslagen per eenheid te veranderen. Zo wordt een gelijkblijvende nauwkeurige dosering behaald bij chemische processen.

Professionele doseerpompen

Professionele doseerpompen worden gebruikt daar waar vloeistoffen gedoseerd moeten worden met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en met een gedefinieerd volume. Bij een water aangedreven doseerpomp wordt de pomp aangesloten op het waternet en gebruikt de doorstroming van het water als enige aandrijfkracht. Er is geen elektriciteit nodig. Het is een mobiele oplossing voor een juiste dosering en absoluut lekvrij.

Onze doseerpompen zijn robuust en duurzaam. U kunt ze kopen tegen een scherpe prijs. Ze combineren optimale functionaliteit en maximale voordelen op het gebied van de chemische doseertechnologie. U kunt ze overal inzetten waar hoge eisen worden gesteld aan het eindproduct. In de industrie is het onmisbaar hulpmiddel voor de juiste dosering van vloeistoffen en dergelijke.

De beste water aangedreven doseerpomp te koop

Water aangedreven doseerpompen zijn technisch en kwalitatief de beste die de markt momenteel te koop aanbiedt. In een industrieel bedrijf mag zo’n professionele doseerpomp dan ook niet ontbreken. Doseerpompen hebben over het algemeen een lange levensduur en een eenvoudige constructie waardoor het heel betrouwbare producten zijn. U kunt direct een doseerpomp kopen. Eén telefoontje is al voldoende.

Van Damme biedt echter veel meer. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een ruim assortiment opgebouwd. Op onze website vindt u een breed scala aan producten van topkwaliteit op reinigingsgebied. Zoals u ziet bieden wij u hiermee een totaaloplossing voor ieder reinigingsprobleem, want met zoveel kennis in eigen huis zijn wij van alle markten thuis. Wij hebben een breed netwerk aan dealers, zodat wij een groot deel van de internationale markt goed kunnen bedienen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg én België.

Wilt een meer gedetailleerd overzicht van waar wij u perfect van dienst kunnen zijn, kijk hieronder dan maar eens:

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Met een opslagruimte van 3.500 vierkante meter kunnen wij nagenoeg alle producten direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat u de beste doseerpomp of een ander product snel in uw bezit zult hebben. En dit tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u advies van een deskundige, maakt u dan eens een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord. Graag tot ziens.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left