Explosievrije stofzuigers

Wij hebben de beste explosievrije stofzuigers te koop tegen scherpe prijzen

Van Damme verkoopt industriële explosievrije stofzuigers van topkwaliteit. In ons assortiment hebben wij gerenommeerde merken tegen lage prijzen. De één heeft wat meer toebehoren dan de ander, maar ze zijn allen professioneel en gebruiksvriendelijk. Onze explosievrije stofzuigers zijn geschikt voor nat en droog. Ideaal voor gebruik bij bijvoorbeeld het schoonmaken van vloeren in industriële bakkerijen of schietbanen. Schoonmaken wilt u in een dergelijke omgeving veilig en volgens de richtlijnen doen. Hiervoor bestaat de ATEX richtlijn.

Professionele explosievrije stofzuigers met ATEX keurmerk

Onze professionele explosievrije stofzuigers zijn voorzien van het ATEX keurmerk. Dit betekent dat ze veilig zijn en dus zonder problemen kunnen worden gebruikt in een omgeving waarin veel kruitstof en brandbare gassen aanwezig zijn. Uiteraard zijn ze voorzien van de beste filters en opvangreservoirs. De filters kunt u reinigen, zodat u deze niet steeds hoeft te vervangen.

Onze technici berekenen het weerstandsniveau van onze explosievrije stofzuigers niet alleen op papier, maar toetsen dit ook in de praktijk, door middel van een specifieke test. Dit doen wij in ons eigen testcentrum waarbij wij tevens controleren of de stofzuiger aan de gestelde richtlijnen voldoet. Pas als alles in orde is, bieden wij deze stofzuiger te koop aan.

Het gebied waarin wij onze stofzuigers kunnen leveren en voor support kunnen zorgen is erg groot. Kijkt u hieronder maar eens:

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Een explosievrije stofzuiger biedt de beste reiniging

De goede reiniging van de omgeving, de volledige veiligheid van de gebruiker en de minimale kans op brand zijn de belangrijkste voordelen van een explosievrije stofzuiger. De stofzuigers zijn ontwikkeld voor frequent gebruik: ze zijn snel aan te passen aan moeilijke werkzaamheden en tegelijkertijd zijn ze praktisch en geschikt voor specifiek gebruik zoals Industriële bakkerijen, bloem silo’s, petrochemie en industrie in het algemeen waar explosievrije apparatuur vereist is.

Als uit een risicoanalyse blijkt dat er sprake is van brandgevaar, is het vanzelfsprekend dat u voorzorgsmaatregelen treft. Het kopen van een explosievrije stofzuiger is dan ook geen overbodige luxe, maar eigenlijk noodzaak. Net als onze concurrenten zoals Nilfisk en Kärcher bieden wij hoogwaardige producten aan met een verschil in prijs. Onze prijzen zijn laag, omdat wij alles onder één dak hebben Met een enorme opslagruimte hebben wij bijna alle producten op voorraad. Dit betekent dat wij vlot kunnen leveren. Backorders zijn bij ons dus eerder uitzondering dan regel.

Als specialist in reinigingsmachines kunnen wij u altijd van dienst zijn. In korte tijd hebben wij een grote markt veroverd en dit komt doordat wij topkwaliteit bieden. Niet alleen op het gebied van explosievrije stofzuigers, maar ook op andere terreinen. Wij bieden onder andere gebruikte hogedrukreinigers van Kränzle en Thermat, mobiele wasborstels van Steinbrückner, vloerreinigingsmachines van RCM en nog veel meer.

Als u op zoek bent naar een explosievrije stofzuiger, dan kunt u op onze website de modellen bekijken. Bellen is nog beter, want dan kunnen wij u direct vertellen welke stofzuiger het meest geschikt is in uw specifieke situatie. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een betrouwbaar en eerlijk advies. Onze experts staan u graag te woord. Graag tot ziens.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left