Jobs

Van Damme is gespecialiseerd in industriële reinigingsmachines. We beheren honderden klanten in de meest diverse sectoren zoals levensmiddelenindustrie, landbouw en veeteelt, transportsector, enz. Genoeg variatie dus. Wij helpen bedrijven in het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Meer efficiëntie, betere resultaten, minder onderhoud en meer werkplezier.

Binnen ons familiaal team van fantastische collega’s zijn de taken uitdagend en is de sfeer onwaarschijnlijk gezellig. Er is voldoende ruimte voor jouw ideeën, we denken graag mee, initiatief nemen wordt bij ons zeker gewaardeerd. We hebben grote ambities en die willen we graag samen realiseren.

Krijg je al zin om mee te groeien? 

Logistiek medewerker
Je maakt dagelijks bestellingen van onderdelen en machines klaar, verpakt ze en voorziet ze van de juiste labels. Bij nieuwe leveringen of als een item op raakt, vul je het magazijn aan. Soms help je bij het laden en lossen van goederen. Je helpt bij het monteren van toebehoren en het testen en startklaar zetten van toestellen.

Bekijk de volledige vacature
Service technieker
Samen met je collega’s voer je onderhoud en herstellingswerken uit aan alle soorten reinigingsmachines die in ons atelier binnengebracht worden. Na een grondige opleiding en inwerkingsperiode beschik je over de nodige kennis over de verschillende machines om zelfstandig aan het werk te gaan.
Bekijk de volledige vacature