Hittebestendige stofzuigers

Hittebestendige stofzuigers zorgen voor een veilige werkomgeving

Een hittebestendige stofzuiger is geschikt voor onder andere het droog reinigen van industriële ovens. Deze stofzuigers kunnen met behulp van een hittebestendig filter en de speciale zuigmotor hete en gloeiende materialen opzuigen. Een hittebestendige stofzuiger is een ideale oplossing voor onder andere het schoonzuigen van brood- en pizza ovens, houtkachels en andere warmte-elementen.

De stofzuiger wordt geleverd met toebehoren, zodat u zowel kleine als grote oppervlakten vlot en veilig kunt schoonmaken. Het kopen van een dergelijke machine is een aanwinst voor uw bedrijf, want hiermee doet u tevens aan brandpreventie. De meeste branden ontstaan in huis of op de werkvloer door falende apparatuur. Een moment van onachtzaamheid kan grote gevolgen hebben, want binnen vijf minuten kan een beginnende brand ontaarden in een grote uitslaande brand. Brandpreventie op de werkvloer is noodzaak om veilig te kunnen werken. Een hittebestendige stofzuiger zorgt voor een veilige reinigingsbeurt.

Een hittebestendige stofzuiger voor professioneel gebruik

Een hittebestendige stofzuiger voldoet aan alle wettelijk gestelde regels, zodat u efficiënt en veilig aan de slag kunt. In ons eigen testcentrum worden de machines nog eens uitgebreid getest, alvorens wij ze in ons assortiment opnemen. Het aparte chassis met wielen zorgt ervoor dat u de hittebestendige stofzuiger makkelijk kunt verplaatsen. De tweetraps motor en grote tankinhoud staan garant voor frequent en daarmee voor professioneel gebruik.

Bijna alle elektrische apparaten worden warm bij gebruik. Als de warmte niet goed weg kan door bijvoorbeeld opgehoopt stof of ander vuil ontstaat er brandgevaar. Het is nu eenmaal een feit dat machines en elektrische apparaten nu eenmaal veiliger zijn als u ze schoonhoudt. Dan biedt een hittebestendiger stofzuiger uitkomst, want deze is bijvoorbeeld geschikt om al het stof en vuil in een bakkerij aan te pakken. Een hittebestendige stofzuiger kan talloze ovens reinigen op een veilige manier. In onze grote opslagruimte staan ze klaar voor gebruik.

Industriële bakkerijen hebben inmiddels de kwaliteitskritiek goed doorstaan en de verwachting is dan ook dat er een grote opmars zal komen. Een samenwerking tussen ambachtelijke en industriële bedrijven wordt daarbij niet uitgesloten. Hierdoor kan brood goedkoper worden aangeboden. Wie weet wat de toekomst ons nog meer brengt?

Van Damme biedt topkwaliteit stofzuigers

Van Damme bestaat al meer dan 30 jaar. In 1983 werd onze firma opgericht en ondanks de economische crisis blijven we groeien. Dit hebben wij te danken aan onze sterkste troeven: topkwaliteit, service en scherpe prijzen. In november 2014 zijn we daarom begonnen met een nieuw opslagmagazijn van maar liefst 3.500 m2. Hier worden al onze producten opgeslagen. Vanwege onze centrale ligging en een breed netwerk aan dealers zijn we actief in landen zoals Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en onze thuisbasis België.

Meer in detail weten waar wij u van dienst kunnen zijn? Hieronder treft u een overzicht aan. Staat uw regio er niet bij, neem dan even contact met ons op.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk een vlotte levering is, want veel bedrijven zijn afhankelijk van hun professionele reinigingstoestellen en kunnen daarom niet lang wachten. Back-orders zijn bij ons dan ook eerder uitzondering dan regel. Hebt u problemen met bijvoorbeeld uw hittebestendige stofzuiger? Dan zijn wij snel ter plaatse, zodat u geen oponthoud heeft. Wilt u advies over één van onze andere producten, belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left