Hogedrukpompen

Professionele hogedrukpompen zorgen voor een langere levensduur

Een hogedrukpomp is het hart van een reinigingsinstallatie bijvoorbeeld van een stationaire hogedrukreiniger. Wanneer deze niet meer goed functioneert, kunt u bij ons een nieuwe kopen tegen een scherpe prijs. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u dan graag advies wilt van een expert om te bepalen welke hogedrukpomp het beste geschikt is. Het enige wat u hoeft te doen is ons even te bellen.

Professionele hogedrukpompen conform de ISO 9001 norm

Van Damme verkoopt diverse soorten professionele hogedrukpompen conform de ISO 9001 norm. Dit is de internationale norm voor hoogwaardige kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm toont aan dat wij voldoen aan de eisen van onze klanten, wet- en regelgeving én aan onze eigen eisen. Wij leggen de lat hoog, want wij willen uitsluitend producten maken en leveren van topkwaliteit. Onze hogedrukpompen leveren dan ook een hoge prestatie met een extreem laag toerental. Voorzien van keramische plunjers staan ze garant voor een lange levensduur.

De meest verkochte hogedrukpompen zijn die van CAT, want dankzij de levensduur worden ze gebruikt over de hele wereld. De pompen kunt u kopen in verschillende varianten. Onze expert geeft u graag advies welke het meest geschikt is voor uw hogedrukinstallatie, want dit kan nogal verschillend zijn. Veel particulieren hebben een hogedrukreiniger voorzien van een elektromotor, hogedrukpomp en slang met spuitpistool en land. De hogedrukpomp bestaat doorgaans uit een oliegedeelte en een watergedeelte. In het oliegedeelte zit een kantelschijf met een lager. Op de uitgang van de hogedrukpomp wordt de slang aangesloten eventueel met de toebehoren.

De beste hogedrukpomp kopen

Een hogedrukpomp is waarschijnlijk het duurste onderdeel van uw installatie. In sommige gevallen kan de pomp worden gerepareerd. Is dit niet het geval, dan zult u toch een nieuwe moeten kopen. Dit kan een behoorlijk aanslag betekenen op uw portemonnee. Daarom is het ook zo belangrijk dat u direct de juiste én beste hogedrukpomp koopt. Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Met meer dan 30 jaar ervaring in dit vak kunnen wij u voorzien van professioneel advies. Wij bieden een ruime voorraad aan hogedrukpompen en staan garant voor een vlotte levering, zodat u weer snel aan de slag kunt. Onze uitstekende service na verkoop houdt in dat u te allen tijde een beroep op ons kunt. Wie voor Van Damme kiest, koopt topkwaliteit. Wilt u meer informatie over onze hogedrukpompen? Laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of belt u ons, want dan maken we meteen een afspraak.

Tot slot geven wij u hieronder graag een overzicht mee van steden en regio´s waar wij u op het gebied van onder andere hogedrukpompen van dienst kunnen zijn:

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left