Kränzle hogedrukreiniger in vaste opstelling

Naast de stationaire hogedrukinstallaties kunnen ook mobiele Kränzle warmwater hogedrukreinigers door ons in vaste opstelling geplaatst worden. Dit betekent dat het toestel in één centrale, technische ruimte geplaatst wordt van waaruit een leiding of leidingnet vertrekt naar één of meerdere aftakpunten. D.m.v. een schouw worden de uitlaatgassen naar buiten afgevoerd. De voordelen van een vaste opstelling zijn:

  • De hogedrukreiniger draait steeds in optimale omstandigheden, wat de levensduur en de staat van de machine ten goede komt
  • D.m.v. een afstandsbediening moet niet steeds naar het toestel zelf gelopen worden om deze aan en af te leggen. Bijhorende timer zorgt ervoor dat het toestel vanzelf uitgeschakeld wordt na een bepaalde tijd (zelf te kiezen)
  • D.m.v. vaste leidingen wordt een verbinding gemaakt met de wasplaats. Daar worden haspels of zwenkarmen gemonteerd om ervoor te zorgen dat er geen slangen op de grond liggen. Dit creëert een propere, veilige situatie en de slangen verslijten veel minder snel. Het is ook veel praktischer om te werken dan met lange slangen die op de grond liggen.
  • Er kan op meerdere plaatsen gewerkt worden zonder de hogedrukreiniger te moeten verplaatsen

Bij het kiezen van een reinigingsproduct moet naast de reinigende werking zeker ook rekening gehouden worden met de hogedrukreiniger. Het product mag niet agressief zijn naar de pomp toe, mag niet kristalliseren en mag geen residu nalaten. Met behulp van doseerpompen kan het percentage aan reinigingsproduct perfect gedoseerd worden.

therm 1165 geïnstalleerd lr vanhoutte1 SAM_0906 SAM_0248 SAM_0687 SAM_0905 SAM_1681 Dsc04367 LR zwenkarm op gebouw lr P1020187 bakje afstand vanhoutte2 

Benieuwd hoe wij ook uw bedrijf kunnen optimaliseren? Contacteer ons nu!


©2020 Van Damme
powered by float:left