Ophanging voor hogedruk- en zeepslangen

Sommige klanten komen voor specifieke uitdagingen te staan omdat hun te reinigen materiaal uitzonderlijke afmetingen heeft. Om een voorbeeld te geven: een mastodont van een containerkraan schoonmaken is geen sinecure. Degelijke ophangingen voor hogedruk en zeepslangen maken deze werken een stuk aangenamer en eenvoudiger.

De slangen worden aan de wagentjes op de rail vastgemaakt en volgen de gebruiker mooi mee bij diens bewegingen en dit aan beide zijden van de wasplaats. Bij het spuiten vanop een hoogtewerker is dit een noodzaak om efficiënt en snel te kunnen werken. Op die manier ligt er ook nooit overtollige slang op de grond waarover men kan struikelen of waarover gereden kan worden. Bovendien betekent dit ook dat de slang veel langer zal meegaan.

De leidingen lopen via mooi gemonteerde kabelgoten naar de stationaire hogedrukreiniger die even verderop in de technische ruimte staat. Met de afstandsbediening kan deze  aan- en uitgeschakeld worden en ook de temperatuur kan op afstand geregeld worden. Zo kan de hogedrukreiniger in optimale omstandigheden werken terwijl de gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd blijft. Ook de schouwen die de uitlaatgassen van de branders afvoeren, worden door onze techniekers vakkundig gemonteerd. Een waterfilter filtert de onzuiverheden uit het toevoerwater zodat de pompen geen nodeloze slijtage ondergaan.

Psa lr DSC09200 DSC09203 DSC09204 Dsc09194 lr DSC09197

Benieuwd hoe we ook uw bedrijf kunnen optimaliseren?

Contacteer ons nu!

Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left