Vaste stofzuiginstallatie

Vaste, centrale zuiginstallaties bestaan uit een stofzuiger en een reeks leidingen die om het even waar in het bedrijf gemonteerd kunnen worden.

Het is een uiterst flexibele oplossing: het kan gebruikt worden om productielijnen, vloeren en installaties schoon te maken tijdens of na de werkcyclus, zelfs non-stop en 24/7.

De besparing op arbeidsmiddelen en tijd die deze activiteiten vereisen, is gigantisch en onmiddellijk voelbaar. Eén enkele gebruiker kan een volledig magazijn schoonmaken zonder de hulp van anderen of andere werkmiddelen. Het vast zuigsysteem laadt toe om van verschillende aftakpunten tegelijk materiaal op te zuigen. Daardoor kunnen grote oppervlaktes efficiënt schoongemaakt worden.

Opgezogen materiaal wordt verzameld in één enkele opvangcontainer of in verschillende voor-afscheiders die ofwel binnen ofwel buiten het gebouw geplaatst kunnen worde. Dit maakt het de gebruikers makkelijker om het opgevangen matieraal te verwijderen of te recycleren.

De stofzuigers kunnen ook direct naast een productielijn opgesteld worden. Op die manier kunnen stof, schilfers en andere onzuiverheden meteen uit de productieketen gehaald worden. Dit verhoogt de kwaliteit van het product en minimaliseert de tijd dat de productie stilgelegd dient te worden. Dit spaart enorm veel tijd en dus geld uit. Veel van de stofzuigers van Delfin zijn bovendien gebouwd om onderhoudsvrij te blijven draaien, 24/24 en 7/7.

Cleaning Room  Detailtekening vaste opstelling stofzuiger Vaste opstelling trein china vaste opstelling met voorafscheider

©2020 Van Damme
powered by float:left