Manuele haspels

Manuele haspels van roestvrij staal zijn geschikt voor vochtige werkomgevingen

Van Damme levert als jarenlang manuele haspels van roestvrij staal aan industriële bedrijven. Daar vinden wij veelal vochtige werkomgevingen waar deze haspel bij uitstek geschikt voor is. Met de juiste toebehoren zorgt dit product voor jarenlang gebruiksgemak. Een haspel is geschikt voor iedereen die dagelijks te maken krijgt met hoge hygiëne- en veiligheidsnormen op de werkvloer. Menigeen weet dan ook het nut van een handige slanghaspel te waarderen.

Specialist in topkwaliteit reinigingssystemen

Manuele haspels zijn geschikt overal waar strenge hygiëne-eisen van kracht zijn om de ongewenste groei van bacteriën en schimmels tegen te gaan. Nauwkeurige procesvoering en aandacht voor de hygiënische aspecten zijn van cruciaal belang. Als specialist in topkwaliteit reinigingssystemen kunnen wij u dan ook voortreffelijk van dienst zijn. Zowel voor de lichte als de zware industrie heeft Van Damme een scala aan oplossingen op het gebied van reiniging.

Het aanbieden van een professionele manuele haspel is daar een onderdeel van. Als extra toebehoren kunt u kiezen voor een inox wagen met als bijkomende optie een steun voor het opbergen van pistolen, lansen en/of reinigingsproducten. Het werken met hoogwaardige materialen zal u voldoening geven. Met plezier kunt u aan de slag gaan met een zware schoonmaakklus.

Omdat een manuele haspel is gemaakt van roestvrij staal biedt deze u nogal wat voordelen. Jaren geleden heeft men ontdekt dat staal door toevoeging van nikkel en chroom corrosiebestendiger werd. Het materiaal is bestand tegen onder andere water, waterdamp, luchtvochtigheid en allerlei soorten zuren. Zeer geschikt dus voor vochtige werkomgevingen.

Manuele haspels tegen scherpe prijzen

Manuele haspels leveren wij vlot en tegen scherpe prijzen. Het zijn uiterst handige oprollers die met een minimum aan inspanning kunnen worden afgerold. Ze zijn te blokkeren bij elke gewenste lengte en zijn voorzien van een vergrendelmechanisme. Geschikt voor bijvoorbeeld slangen van voeding- en drankenindustrie, farmaceutische industrie, petrochemische industrie, enz.

In deze bedrijven staat hygiëne op de eerste plaats. Een manuele haspel voldoet aan deze voorwaarde. Daarnaast wordt een haspel gebruikt zodat een slang niet in de war raakt en daarbij oogt het keurig. Opgeruimd staat netjes, zullen we maar zeggen.

Onze firma bestaat al ruim 30 jaar. Sindsdien hebben we onze systemen verder ontwikkeld, zodat we nu een aantal varianten van ieder product kunnen aanbieden afhankelijk van de toepassing. Met onze kennis, geavanceerde reinigingssystemen en betrouwbare dienstverlening zijn wij de aangewezen partij voor het kopen van bijvoorbeeld een handige oproller. Hebt u interesse in een gesprek met één van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs? Belt u ons dan. Zij staan garant voor een betrouwbare en veilige oplossing voor ieder reinigingsprobleem. Van Damme is er om u te helpen.

Wij kunnen u echt niet alleen verder helpen als u dicht bij ons kantoor gevestigd bent. Kijkt u hieronder maar eens, want daar treft u een deel van ons werkgebied aan!

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left