Mobiele wasborstels

Mobiele wasborstels voor de beste reiniging van uw voertuigen

Een mobiele wasborstel zorgt ervoor dat u op iedere plek een bedrijfswagen grondig kunt wassen. Deze moderne wasinstallatie is geschikt voor bussen, vrachtwagen of andere grote voertuigen. Daarbij leveren we alle toebehoren zoals mobiele hogedrukreinigers, accessoires hogedrukreinigers, kabel en railbaan ophangsystemen, borstelmaterialen, shampoosystemen, filtersystemen, slangen en nog veel meer, zodat u het beste uit een mobiele wasborstel kunt halen.

Het ontstaan van professionele mobiele wasborstels

De technologische ontwikkeling gaat snel. In de laatste 10 tot 20 jaren is deze sterk geëvolueerd. Wat we vandaag kopen is morgen alweer ‘oud’. Toch was er een tijd dat professionele mobiele wasborstels nog uitgevonden moest worden. In de jaren 90, begonnen de Amerikaanse wasstraten aan hun opmars en kwamen al snel terecht in Europa.

Deze Amerikaanse reinigingsoplossingen waren uitgerust met textielflappen. Het grote voordeel was dat deze ‘wasborstels’ geen krassen veroorzaakten. Wegens gebrek aan horizontale borstels was de kwaliteit echter niet voldoende, er bleven vuilresten achter, en men ging op zoek naar andere middelen. De zure agressieve producten kwamen in zicht. Dit was nu ook weer niet zo’n goede oplossing, zeker niet vanuit milieuoogpunt. De mobiele wasborstel was de uitkomst van ingenieus voorstel en men begon vol goede moed aan een ontwerp.

Een mobiele wasborstel van Steinbrückner biedt topkwaliteit

Enkele jaren later kwamen de eerste mobiele wasborstels op de markt die aan alle eisen voldeden. Effectief, duurzaam, compact én mobiel. Vandaag de dag zijn ze uitgerust met de meest technische hoogstandjes zoals een roestvrij, aluminium chassis en een perfecte schuinstelling door middel van een watercilinder. Een handige en sterk reinigingsapparaat om iedere wagen goed en glanzend te reinigen.

Als u nu denkt dat in Amerika het neusje van de zalm staat, heeft u het mis. Europa neemt wereldwijd een belangrijke positie in. We kennen veel bekende merken zoals Steinbrückner, die u overigens ook in ons assortiment aantreft. Het is een Duits merk dat garant staat voor topkwaliteit. Een mobiele wasborstel van Steinbrückner kopen, betekent dat u zekerheid in huis haalt. Informeert u maar eens naar onze scherpe prijzen.

Professioneel toebehoren

Door de uitbreiding van professioneel toebehoren kunnen wij deze mobiele wasborstels en andere wasstraten geheel op maat leveren op nagenoeg iedere gewenste plek. Zo’n handige wasborstel voldoet aan een grote behoefte die we aantreffen bij onder andere bedrijven in de transportsector. Een schone vrachtwagen is het visitekaartje van een transportbedrijf. Op de weg wordt u een graag geziene gast.

Uiteraard zijn er nog andere leveranciers op het gebied van borstelwasmachines zoals Alto, Dibo en Kärcher. Toch blijft Van Damme groeien, ondanks de obstakels van de economische crisis. De reden hiervan is onze perfecte nazorg, persoonlijke benadering én klantvriendelijke service. Bent u onze volgende opdrachtgever? Wij hopen van wel.

Iedere ondernemer heeft zijn eigen ideeën over een mobiele wasborstel. Wij zorgen ervoor dat deze ideeën omgezet worden en dat u tevreden bent over het eindresultaat. Dit kan betekenen dat u na plaatsing nog enkele wensen heeft. Onze technici zorgen ervoor dat alles tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Zij begeleiden u van A tot Z, ook ná plaatsing. Wilt u advies of een prijsopgave, neemt u dan even contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen of per e-mail. Wij zorgen ervoor dat u vlot een antwoord ontvangt.

Voor wat betreft ons werkgebied is de kans erg klein dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Kijkt u hieronder maar eens.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left