Oliezuigers

Industriële oliezuigers koopt u bij Van Damme tegen de beste prijs

Van Damme heeft een aantal sterke industriële oliezuigers in haar assortiment. De oliezuigers vinden hun toepassing bijvoorbeeld in de oliehandel, verspanende industrie en metaalindustrie, meestal bij draai- en freesbanken. Draai- en freesbanken verbruiken tijdens het productieproces olie die wordt vervuild door spaanders en krullen.

Een goede oliezuiger zorgt voor een professionele afzuiging van de chemische stoffen. Hierbij wordt olie en verspaande metalen van elkaar gescheiden, waarna de olie hergebruikt kan worden. Kortom: de vervuilde vloeistof kan door de oliezuiger weer worden hergebruikt in het productieproces.

Een industriële oliezuiger levert een aanzienlijke kostenbesparing op

Met een industriële oliezuiger bespaart u dus geld. Naast kostenbesparing werkt u ook nog eens op een milieuvriendelijke manier. Onze oliezuigers zijn speciaal ontworpen voor het opzuigen van vloeistoffen zoals olie die vervuild zijn geraakt met spaanders, metaalspanen, krullen en/of schaafsel. Spaanders en krullen worden opgevangen in een zeef, de olie (of andere vloeistof) wordt in een tank gepompt.

Als de tank vol zit, stopt de oliezuiger automatisch en kunt u de gefilterde olie weer terugpompen of op een andere wijze hergebruiken. De beste oliezuigers zijn compact en robuust. Het is een krachtige oplossing voor uw olieprobleem. Door de handige wieltjes zijn ze makkelijk verplaatsbaar en op meerdere plekken worden ingezet. Een aanwinst voor uw bedrijf!

Ieder reinigingsprobleem vraagt om haar eigen oplossing en daarom vindt u bij ons ook een scala aan producten: van industriële oliezuigers met toebehoren tot professionele hogedrukreinigers. Als specialist in reinigingsapparatuur treft u bij ons alleen de beste producten aan tegen de laagste prijzen.

Daarnaast leveren wij ook een goede service na aankoop van een toestel. Om onze topkwaliteit en service te waarborgen nemen wij regelmatig contact op met onze klanten. Bent u tevreden over ons vertel het door, bent u ontevreden zeg het ons. Wij zorgen ervoor dat ieder probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Wij leveren onze service in een zeer groot gebied. Twijfelt u of wij ook uw bedrijf verder kunnen helpen omdat u bijvoorbeeld wat afgelegen gevestigd bent, kijk dan voor het gemak even hieronder. Staat uw regio er niet bij, wees gerust, wij komen ook bij u!

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs

Van Damme is al meer dan 30 jaar een internationaal opererend bedrijf en levert professionele reinigingsapparatuur voor onder andere de industriële reiniging in verschillende branches, van de metaalverwerkende industrie tot de voedingsmiddelen industrie. Wij ondersteunen en denken met u mee bij het vinden van een geschikte oplossing voor het schoonhouden van uw productiefaciliteiten.

Wij hebben een grote opslagruimte, zodat wij een ruime voorraad toestellen en onderdelen kunnen bergen. Daardoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Wilt u topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan zijn wij graag uw partner. Neemt u maar eens contact met ons op als u een oliezuiger wilt kopen. Wij geven u graag vrijblijvend advies welke oliezuiger het meest geschikt is voor uw toepassing.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left