Reinigingsproducten voor de industrie

Bij Van Damme kunt u voordelig reinigingsproducten voor de industrie kopen

In ons assortiment treft u een ruime keuze aan uit reinigingsproducten voor voertuigen, maar ook voor de industrie zoals de voedingsindustrie en landbouw. Vervuilde vloeroppervlakten worden doorgaans schoongemaakt met speciale schrobmachines. Deze professionele apparatuur vraagt om het gebruik van de juiste reinigingsproducten voor het beste resultaat. Als specialist in onder andere schrobmachines zorgen wij natuurlijk voor de perfecte toebehoren.

Reinigingsproducten voor schrobmachines

Onze reinigingsproducten voor schrobmachines die gebruikt worden in de industrie hebben zeer goede ontvettende eigenschappen. Daarnaast zijn ze biologisch afbreekbaar, zodat ze minder schadelijk zijn voor het milieu. Onze maatschappelijk verantwoorde reinigingsproducten zijn bovendien scherp geprijsd, want reinigen is een continu proces voor zowel u als uw medewerkers.

In de voedingsindustrie is hygiëne een belangrijk aspect. Met ervaring en inzicht in de dagelijkse werkzaamheden bieden wij een totaalpakket aan hygiëne oplossingen. U stelt hoge eisen aan hygiëne en aan de reinigingsproducten waarmee u werkt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van Damme biedt de beste service op maat

Kennis van onze producten en de wensen van onze opdrachtgevers vertalen zich in een uitgekiend assortiment met de beste service op maat bij Van Damme. Wij leveren klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne binnen een industrieel bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wij hebben zowel reinigingsproducten voor de landbouw als voedingsindustrie in ons assortiment.

U kunt zowel universele als alkalische reinigingsproducten kopen met sterk ontvettende eigenschappen. Ideaal als u daarbij professionele schrobmachines gebruikt voor het nodige boenwerk. Al deze reinigingsproducten bestaan uit een pH-waarde. De pH-waarde zegt iets over de zuurgraad.

De pH-waarde varieert van 0 tot 14, waarbij 0 de sterkste zuurgraad en 14 de hoogste alkalische reactie vertegenwoordigt. De belangrijkste eigenschap van een alkalisch reinigingsproduct is dat ze vetten verwijderen. Hoe sterker alkalisch, hoe krachtiger de ontvettende werking is. Een tip: meng nooit verschillende schoonmaakmiddelen door elkaar, want dan kunnen er gevaarlijke gassen ontstaan.

Reinigingsproducten voor de landbouw én voedingsindustrie

Als expert in reinigingsproducten voor de industrie hebben wij de juiste middelen voor bijvoorbeeld schrobmachines die gebruikt worden in onder andere de landbouw én voedingsindustrie. Maar Van Damme biedt nog veel meer zoals reinigingsproducten voor voertuigen. Bedrijven in de transportbranche hechten veel waarde aan schone bedrijfswagens.

Een schone, glanzende bus of vrachtwagen is een prachtig visitekaartje. Van Damme levert naast complete wasstraten op maat natuurlijk ook de bijbehorende reinigingsproducten voor voertuigen. De combinatie van de beste toebehoren met een professionele machine zorgt voor een optimaal resultaat.

Hebt u interesse in een gesprek met één van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs? Mailt u ons dan. Zij staan garant voor een betrouwbare en veilig advies voor ieder reinigingsprobleem. Bellen is nog beter, want dan kunnen wij u direct vertellen welke reinigingsproducten het beste geschikt zijn in uw specifieke situatie. Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar, ook op zaterdag. Kijkt u maar eens op onze website naar de openingstijden.

Als het gaat om het gebied waarin wij actief zijn, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze is namelijk erg groot. Hieronder treft u daar een deel van aan.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left