Schrob en veegmachine combinatie

Een professionele schrob en veeg combinatie ruimt vuil grondig op

Een RCM schrob en veeg combinatie is de ideale oplossing voor een schoon oppervlak. Deze schrobmachine is zeer gebruiksvriendelijk en de inhoud van de opvangcontainer is maar liefst 180 liter. Met deze veeg en schrobmachine combinatie haalt u topkwaliteit in huis tegen een scherpe prijs. Door de uitgebreide keuze aan borstels kunt u deze speciale toestellen voor bijna alle oppervlakken gebruiken.

Professionele schrob en veeg combinatie met speciaal patroonfilter

Deze professionele schrob en veeg combinatie is uniek ten opzichte van andere veegzuigmachines en schrobmachines. Dit komt door de speciale patroonfilter, waarmee stof goed wordt vastgehouden. Dit technisch hoogstandje waarborgt effectiviteit, ook na lange tijd. Uitgerust met vele toebehoren zoals een water hergebruiksysteem, trekkers en zijarmen is het kopen van een RCM veeg en schrobmachine combinatie een toestel dat voldoet in een behoefte. Voor veel industriële bedrijven is dit toestel een aanwinst. Dit toestel maakt het nodige schoonmaakwerk eenvoudig. Hierdoor bespaart u tijd en energie wat u weer voor andere zaken kunt gebruiken.

Van Damme biedt echter nog veel meer onder de schrobmachines, zoals een handige zit schrobmachine tegen een scherpe prijs. U belast hierdoor niet uw lichaam en leden, want al rijdend kunt u grote oppervlakken goed schoonmaken. De grote modellen schrobzuigmachines kunt u zeer frequent gebruiken door de enorme batterijcapaciteit. Daarbij kunt u een keuze maken uit verschillende RCM topkwaliteit borstels en pads. Ideaal om natuurstenen en keramische vloertegels mee te reinigen.

Kränzle veegmachine laat vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen

Met een handbediende veegmachine van Kränzle ruimt u eenvoudig grof en fijn vuil op. Bladeren, zandkorrels en zelfs blikjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bestemd voor particulier gebruik, dienen ze het gemak van de mens. U kunt hiermee uw tuinpad, oprit of terras vlot opruimen. Op het gebied van veegmachines en schrobmachines hebben we meerdere merken in huis zoals de achterloop veegzuigmachine. Deze veegzuigmachines zijn geschikt voor grotere oppervlakten tot maximaal 2.000 vierkante meter, ook als er obstakels liggen zoals losliggende takjes die vaak in de tuin rondzwerven.

Echter, met een professionele zit veegmachine haalt u meer luxe en comfort in huis. U kunt kiezen voor een manueel of een hydraulisch vuilstortsysteem. Het belangrijkste verschil is de prijs. Voor meer comfort betaalt u een hogere prijs, maar het is zeker de moeite waard.

Wilt u in één keer slagen, dan kiest u voor een professionele schrob en veegmachine combinatie. Wij geven u graag advies welke veeg en schrobmachine combinatie het beste bij u past. Een expert maakt graag met u een afspraak om de voor- en nadelen uit te leggen van ieder systeem, zodat u een goede keus kunt maken. U gaat niet over één nacht ijs, zeker niet als het om een duurzame investering gaat. Dan is een goed en betrouwbaar advies goud waard.

Van Damme is niet alleen groot geworden door topkwaliteit te leveren, want ook onze sterke service na verkoop van schrobmachines en veegmachines speelt daarin een belangrijk rol tegen een lage prijs, punctueel en vlot. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op. Wij overtuigen u graag.

Als het gaat om de verkoop en service, dan komen wij vrijwel overal. Voor de goede orde hebben wij hieronder een aantal regio´s en steden neergezet waar wij u van dienst kunnen zijn.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left