Schuim apparatuur

Professionele schuim apparatuur zorgt voor topkwaliteit op reinigingsgebied

Onze schuimunits voor onder andere de levensmiddelenindustrie bestaan uit schuim satellieten met toebehoren die zorgen voor een perfecte reinigingsoplossing. Het is schuim apparatuur van topkwaliteit die zorgt voor het beste resultaat. In de levensmiddelenindustrie staat hygiëne hoog in het vaandel en worden er strenge eisen gesteld aan de werk- en productieomgeving. Om goed te reinigen bestaat er schuim apparatuur die u kunt inzetten voor iedere klus.

Professionele schuim apparatuur is de beste reinigingsoplossing

Professionele schuimapparatuur is zuinig, veilig, eenvoudig te bedienen én de beste reinigingsoplossing. De schuimunits reinigen met de laagste dosering reinigingsmiddel. De satelliet zorgt voor een goede verdeling. De persluchtaansluiting zorgt ervoor dat de (schuim) reinigingsproducten langer op plafonds en muren blijven hangen, zodat er goed kan worden gedesinfecteerd. Daarna kan het geheel worden afgespoten met een hogedrukreiniger.

De strengen eisen, waar wij het net al even over hadden, zijn sinds 1995 in de warenwetregeling "Hygiëne van Levensmiddelen" opgenomen. Ieder bedrijf dat levensmiddelen produceert, bewerkt, verpakt, verhandelt, opslaat of vervoert, moet een systeem toepassen dat de voedselveiligheid waarborgt. Dit betekent dat ieder bedrijf met een voedselveiligheidssysteem moet werken, volgens de HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points ) principes.

Schuim satellieten bestrijden bacteriën en schimmels

Veel bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben een hygiënecode. Denk bijvoorbeeld aan slagerijen, horecabedrijven en bakkerijen. Dit is niet verplicht, maar het is wel een goede richtlijn. Goede hygiëne draagt bij aan de gezondheid en houdt ziekten buiten. Het gebruik van professionele schuim satellieten is een effectieve manier om bacteriën en schimmels tegen te gaan. Wij geven u graag advies wat voor u de beste optie zou kunnen zijn, want er zijn meerdere mogelijkheden.

Een schuim satelliet kent bijvoorbeeld verschillende standen, zodat u ze variabel kunt gebruiken. Verschillende reinigingsproducten kunnen op die manier voor diverse doeleinden worden gebruikt. Onze apparatuur is van roestvrij staal. Dit betekent dat het geschikt is voor situaties waarbij verschillende producten gebruikt moeten worden, want roestvrij staal is hygiënisch en het onderhoud is bijna nihil. Het is oersterk en leent het zich daarom perfect voor intensief dagelijks gebruik.

Schuimunits van topkwaliteit

Een schoon bedrijf is net zo belangrijk als een schone woning. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het bedrijf dagelijks grondig schoongemaakt wordt. Onze schuimunits van topkwaliteit helpen u daarbij. Hierdoor wordt elk hoekje schoongemaakt en hebben achtergebleven bacteriën geen kans. Het kopen van schuim apparatuur zorgt niet alleen voor de gezondheid van anderen, maar ook voor uw eigen gezondheid.

Omdat Van Damme alles onder één dak heeft ondergebracht, is er voor u meer duidelijkheid. Of het nu gaat om werken met 1 of 3 personen tegelijk, centrale, decentrale of mobiele systemen: er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft onze schuim apparatuur. Zakendoen met Van Damme betekent dat u maar met één partij contact opneemt en dat is wel zo goed geregeld. Ook hanteren wij scherpe prijzen. Wilt u advies of meer informatie, belt u ons dan eens. Onze medewerkers staan u graag te woord en desgewenst maken wij een afspraak.

U hoeft niet ongerust te zijn als u niet gevestigd bent in de buurt van ons kantoor. Wij komen werkelijk overal. Kijkt u hieronder maar eens, want daar treft u een deel van ons werkgebied aan.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left