Slanghaspels

Slanghaspels kunt u kopen met een handmatig of automatisch oprolsysteem

Een slanghaspel kan eventueel gemonteerd worden met een automatisch oprolsysteem. Daarbij hoort een ingebouwde lichtverklikker en een timer die met behulp van een afstandsbediening eenvoudig kan worden ingeschakeld op een door u uitgekozen moment. Zo kunt u bijvoorbeeld vlot en efficiënt stofzuigen zonder dat het toestel telkens verplaatst moet worden. Slanghaspels kunt u echter gebruiken voor verschillende doeleinden, maar uiteindelijk gaat het erom dat uw slang netjes en efficiënt een handige plek krijgt.

Een professionele slanghaspel verlengt de levensduur van uw slang

Slanghaspels behoren tot de categorie toebehoren. Deze zijn belangrijk om optimaal gebruik te kunnen maken van uw toestellen. Een hogedrukreiniger, stofzuiger en andere toestellen zijn voorzien van een slang. Met een professionele slanghaspel verlengt u de levensduur van uw slang. Daarnaast speelt veiligheid een belangrijk rol. Een goede slanghaspel werkt efficiënt en vergroot de veiligheid op de werkvloer, doordat er geen slangen rondslingeren is er minder kans op letsel bij personen. Een rondslingerende slang kan ongelukken veroorzaken.

U kunt niet alleen slanghaspels kopen met een automatisch oprolsysteem, want wij hebben ook manuele slanghaspels in ons assortiment. Een manuele slanghaspel is van roestvrij staal en dus prima geschikt om buiten neer te hangen of in een vochtige werkomgeving. Voorzien van inox wagen bent u mobiel en kunt u deze op iedere plek gebruiken. De steunbak biedt volop ruimte voor andere toebehoren zoals lansen, pistolen of reinigingsproduct. Het geheel is compact en zeker geen struikelblok. Bent u klaar met uw werk, dan kunt u deze eenvoudig wegzetten in een werkkast of magazijnruimte.

Een slanghaspel is de beste investering voor nu én in de toekomst

Slanghaspels met zwenkarmen hebben een muur- of plafondbevestiging. Een dubbele zwenkarm biedt u de mogelijkheid om uw eigen auto, fiets of motor eens grondig te reinigen, want beide armen kunnen maar liefst 360 graden draaien. U kunt iedere plek goed bereiken. Kortom: compact voor een plaatsbesparende opberging en een groot gebruiksgemak, want het sjouwen met slangen behoort tot de verleden tijd. Een praktische investering voor nu en de toekomst. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Wij hanteren scherpe prijzen voor al onze producten van slanghaspels tot hogedrukreinigers en stofzuigers. Door altijd eerst een goed onderbouwde offerte te maken voldoen onze slanghaspels in de praktijk naar behoren én u weet direct de prijs. Doordat wij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding garanderen betaalt u nooit teveel. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de beste slanghaspel? Bel ons of mail ons met al uw vragen. Wij helpen u graag verder.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook bij u langskomen voor een meer persoonlijk gesprek. Kijkt u hieronder maar eens hoe breed ons werkgebied is.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left