Stationaire hogedrukreinigers op maat

Topkwaliteit stationaire hogedrukreinigers op maat zorgen voor het beste resultaat

Van Damme levert stationaire hogedrukreinigers die reinigende oplossingen bieden voor onder andere industrieel gebruik. Zo’n hogedrukreiniger heeft meestal maar één basisstation, maar kan op verschillende plaatsen ingezet worden. Ideaal voor vloeren en objecten die op snelle en efficiënte manier schoongemaakt moeten worden zoals industriële bakkerijen of bedrijven in de voedingsmiddelen industrie. Een stationaire hogedrukreiniger op maat biedt vrijwel onbepaalde mogelijkheden. Leest u maar eens verder of bekijk een review op onze website.

Professionele stationaire hogedrukreinigers voor intensief gebruik

Professionele stationaire hogedrukreinigers op maat zijn geschikt voor intensief gebruik. Ze zijn voorzien van de beste componenten, materialen, ventielen en pompen. Een op maat gemaakte stationaire hogedrukreiniger wordt in eigen huis gerealiseerd. Tal van technici zorgen voor een goed eindproduct waar u nog lang plezier van zult hebben. Een investering die zeker de moeite waard is en wij leveren u het beste toestel. Met het beste toestel bedoelen wij een hogedrukreiniger waar u het meeste profijt van zult hebben. Voor de meeste bedrijven is niet de prijs bepalend, maar wel de voordelen en toebehoren van zo’n toestel.

Meer en meer bedrijven reinigen vloeren en ander objecten onder hogedruk. De hoge druk methode heeft zich bewezen als een effectieve en waterbesparende reinigingsmethode. Hierdoor wordt het gebruik van milieuverontreinigende chemische middelen veelal overbodig. Het toepassingsgebied is groot, maar een stationaire hogedrukreiniger op maat wordt dikwijls gebruikt door industriële bedrijven.

Het bedienen van een hogedrukreiniger blijft echter mensenwerk. Veiligheid is dan een belangrijk aspect. Iedere stationaire hogedrukreiniger wel of niet op maat, is om juist die reden voorzien van een veiligheidsschakel. De veiligheidsschakel beschermt tegen ongewenst inschakelen, want voorkomen is beter dan genezen. Veilig werken is een continu proces. Een proces dat steeds onze aandacht verdient!

Een stationaire hogedrukreiniger op maat betekent topkwaliteit

Een stationaire hogedrukreiniger kan frequent worden ingezet voor de meest uiteenlopende trajecten. Als specialist in topkwaliteit reinigingsoplossingen geven wij u graag professioneel advies welke toestel het beste bij u past, zodat u moeiteloos schoon en hygiënisch kunt werken. Uiteraard met alle aandacht voor de geldende wet- en regelgeving. Veilig, snel, efficiënt en rekening houdend met uw budget en planning kunt u op ons rekenen. Wij komen een stationaire hogedrukreiniger op maat bij u installeren op een voor u geschikt moment.

Wij kunnen vrijwel overal leveren en voor een uitstekende service zorgdragen. Nieuwsgierig geworden of wij ook in uw regio actief zijn? Kijk hieronder maar eens naar ons werkgebied.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Een stationaire hogedrukreiniger is hét hulpmiddel voor al uw zware en vervuilde klussen. Een duurzame investering waar u jarenlang zult van genieten. Wilt u professioneel advies? U kunt ons mailen, maar bellen is nog beter, want dan kunnen wij u direct vertellen welke hogedrukreiniger het meest geschikt is in uw specifieke situatie. U krijgt een eerlijk antwoord waar u op kunt vertrouwen, want dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe ieder systeem werkt. Wij zorgen er graag voor dat u een topkwaliteit systeem koopt waar u veel profijt van zult hebben. Graag tot ziens.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left