Stofzuiger op batterijen

Met een industriële stofzuiger op batterijen hebt u geen stroomvoorziening nodig

Een stofzuiger op batterijen is het bewijs dat de techniek niet stil staat. Ze zijn compact, robuust en een uitkomst voor verschillende industriële doeleinden. Met uitstekende prestaties en kenmerken als eenvoudig legen en roestbestendig voldoen onze stofzuigers op batterijen aan de meest veeleisende wensen en eisen van gebruikers.

Hiermee kunnen wij zelfs een professionele schoonmaker een mooi product aanbieden. De batterij uitvoering werkt zonder elektrische aansluiting, oftewel een grotere vrijheid om echt overal grondig te reinigen. Leest u maar eens verder, want Van Damme biedt topkwaliteit tegen lage prijzen.

Een stofzuiger op batterijen is het beste hulpmiddel

Een stofzuiger op batterijen is het beste hulpmiddel bij het reinigen van grotere oppervlakten. En er komen steeds nieuwere modellen bij. Van Damme heeft natuurlijk de allernieuwste modellen in haar assortiment. De Mistral 3533 BAT industriële stofzuiger op batterijen is geschikt voor droog en nat en heeft bovendien onderhoudsvrije motoren voor continu gebruik. De ruime container met ingebouwde vlotter zorgt ervoor dat u op tijd een signaal krijgt als deze vol is. Een vlotter is dat deel van een regelaar dat drijft op een vloeistof en langs mechanische weg de regelaar bedient.

Bijna alle technologie werkt vandaag de dag met batterijen. Dit is uiteraard handig, omdat we daarmee elk toestel kunnen meenemen. Stofzuigers, vaak in de vorm van een gecombineerde nat- en droogzuiger, worden steeds belangrijker in een industriële omgeving. Vooral op bouwplaatsen of in de meubelindustrie waar veel stof aanwezig is.

Schone stofvrije werkomgeving

Stof kan hinderlijk zijn en zeker fijnstof is slecht voor de gezondheid. Het bestaat uit deeltjes met een verschillende grootte en samenstelling. Het draagt bij aan het ontstaan van hart- en longziekten, bronchitis en astma. Een schone werkomgeving is dan ook erg belangrijk. Het is gebleken, dat als werknemers in een stofvrije omgeving werken minder snel ziek zijn en beter kunnen presteren. Dit is voordelig voor de gezondheid van de werknemers én die van de bedrijfsvoering.

Een stofzuiger op batterijen maakt u mobiel en u kunt alle plekken goed stofvrij houden. Dus waarom zou u niet zo’n handig hulpmiddel kopen? De stofzuigers zijn gefabriceerd van hoogwaardig materiaal dat een lange levensduur garandeert. Een eenmalige investering waar u veel profijt van zult hebben.

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen, neemt u dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en desgewenst maken wij met u een afspraak. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij specialist in reinigingsapparatuur. Naast topkwaliteit leveren wij ook een goede service, zodat u altijd op ons kunt terugvallen.

U hoeft niet ongerust te zijn dat u buiten ons werkgebied valt, want wij komen vrijwel overal. Kijkt u bijvoorbeeld hieronder maar eens, want daar treft u een overzicht aan van waar wij u van dienst kunnen zijn.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left