Stofzuigers op perslucht

Krachtige industriële stofzuigers op perslucht kunnen iedere opdracht aan

Stofzuigers op perslucht zijn ideaal voor intensief gebruik in onder andere een industriële omgeving. U kunt ze kopen in een aantal varianten. De door luchtdruk gedreven stofzuigers werken op het Venturi principe. Dit betekent dat er onderdruk en dus zuigkracht gecreëerd wordt door een vernauwing in de luchtdoorstroming.

Hierdoor kunnen oppervlakten snel en goed stofvrij worden gemaakt. De uiterst stevige chassis biedt voldoende weerstand tegen invloeden van buitenaf. Een krachtige stofzuiger voor industriële bakkerijen, productiebedrijven en alle andere bedrijven waar geen stroombron voorhanden is.

Van Damme biedt budgetvriendelijke stofzuigers op perslucht

Van Damme biedt een uitgebreide serie aan professionele stofzuigers op perslucht. Door hun persluchtaandrijving zijn ze onderhoudsarm en zijn ze geschikt voor continu gebruik. Vanuit milieuoogpunt heeft deze stofzuiger een kwalitatief hoogwaardig filtersysteem waardoor stoffen moeiteloos gefilterd kunnen worden. Ze zijn budgetvriendelijk en gemakkelijk te transporteren.

Kortom: een stofzuiger op perslucht biedt een hoge zuigkracht en met de juiste toebehoren kunnen ze zowel stof als vloeistoffen opzuigen. Het grote voordeel van een perslucht aangedreven zuigunit is dat deze stofzuigers geen elektrische onderdelen of bewegende delen bevatten. Is er geen elektriciteit toegestaan (bijvoorbeeld op plaatsen met een explosie- en of brandrisico), dan zijn stofzuigers op perslucht een ware uitkomst.

Specialist op het gebied van reinigingstechniek

Ons bedrijf is specialist op het gebied van reinigingstechniek. Met meer dan 30 jaar ervaring bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt. Dit betekent dat of u nu droge-, vochtige-, kleverige-, statische- of hete stoffen/materialen moet zuigen, wij hier altijd een totaaloplossing voor kunnen geven.

Zelfs wanneer er brandgevaarlijke- of explosiegevaarlijke stoffen of vloeistoffen gezogen moeten worden bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben de laatste jaren een ongekende groei meegemaakt. Dit betekent dat wij topkwaliteit producten op de markt hebben gebracht. Na een strenge kwaliteitscontrole worden de producten getest. Wij kunnen dan ook garant staan voor uitsluitend duurzame producten, een professionele stofzuiger op perslucht is daar één van.

Wij leveren onder andere stofzuigers op perslucht uit voorraad. Met een recent nieuw opslagmagazijn van maar liefst 3.500 m2 kunnen wij vlot een opdracht uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over een ruime werkplaats waar maar liefst vijf technici iedere dag weer beschikbaar zijn voor onderhoud en reparaties. Dit betekent voor u gemak, want als uw stofzuiger op perslucht een defect vertoont zorgen wij ervoor dat deze weer snel wordt hersteld.

Het maakt hierbij niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Om u een compleet overzicht te geven van waar wij u de beste service kunnen geven, hebben wij een overzicht gemaakt van regio´s en steden.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Een sterke service na verkoop zorgt voor een goede klantenbinding. Naast kwaliteit ligt daar bij ons dan ook de nadruk op, zodat u weet dat u altijd op ons kunt rekenen. Wilt u advies of meer informatie? Belt u ons dan eens voor het maken van een afspraak. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left