Stoomreinigers

Industriële stoomreinigers reinigt ieder oppervlak hygiënisch en vlot

Een stoomreiniger is een handig apparaat die, door middel van een hoge temperatuur, bacteriën, schimmels en andere vervelende micro-organismen vlot verwijdert. U kunt de techniek vergelijken met die van een snelkookpan. Het verwarmde water veroorzaakt stoom waarmee u oppervlakken hygiënisch kunt reinigen zonder gebruik te maken van chemische middelen. Zowel vanuit milieu- als praktisch oogpunt behoren stoomreinigers tot de beste oplossing voor onder andere industriële reiniging in bakkerijen, centrale keukens of anderszins.

Professionele stoomreinigers kopen

U kunt bij ons professionele stoomreinigers kopen met een watertank van maar liefst 8 liter. De totale tankinhoud bedraagt 22 liter. Dit compacte toestel is overal inzetbaar en desinfecteert grote oppervlakken zoals centrale keukens, operatiekamers, ziekenhuiszalen en al die ruimten waar hygiëne belangrijk is. Schoonmaakonderhoud bestaat naast dagelijkse werkzaamheden ook uit specialistische werkzaamheden, want optisch schoon is niet per definitie ook hygiënisch schoon.

Veel bacteriën kunnen we niet met het blote oog waarnemen. De meesten hebben een diameter van ongeveer één micrometer. Dat is een miljoenste deel van een meter, ofwel een duizendste milimeter. De hete stoom van de stoomreiniger doodt bacteriën, ook op plaatsen waar u normaal niet bij kunt. Daarmee is het gebruik eindeloos.

De beste stoomreinigers koopt u bij Van Damme, omdat wij niet alleen topkwaliteit bieden maar ook een uitstekende service. Wij leveren iedere dag weer hoge prestaties, want wij willen onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Dit betekent dat wij u ook begeleiden ná de aankoop van een professionele stoomreiniger. Er zijn altijd zaken die u gaandeweg tegen komt en waar u vragen of hulp bij nodig heeft. Dan wordt u vlot en professioneel geholpen.

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook in persoon te hulp schieten mocht er een keer iets niet goed gaan. Wij reageren vlot en accuraat, zodat het probleem binnen de kortste keren tot het verleden behoort. Hieronder treft u een overzicht aan van waar onze monteurs en vertegenwoordigers actief zijn.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Goed advies leidt tot de beste aankoop

Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede adviezen te verstrekken over onze producten. Een goed advies leidt tot de beste aankoop, want het kopen van een stoomreiniger is en blijft een duurzame investering. Een duurzame investering doet u niet zomaar, want daar denkt u goed over na. Het kopen van een stoomreiniger is, wat betreft het rendement, vooral interessant als u er frequent gebruik van maakt. U weegt voor- en nadelen tegen elkaar af, iets wat een natuurlijk proces is. Door u goed te informeren kunt u de juiste beslissing nemen.

Het werken met een professionele stoomreiniger vergt weinig lichamelijke inspanning en u spaart het milieu doordat u geen agressieve chemische reinigingsmiddelen hoeft te gebruiken. Dit levert veel besparing op en toch werkt u volgens de HACCP norm. De afkorting staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bedrijven in de voedingsindustrie zijn verplicht om volgens deze richtlijnen te werken.

Onze professionele stoomreiniger helpt u een handje, want hiermee krijgt u een oppervlak goed en grondig schoon. Wilt u professioneel advies, maak dan eens een afspraak met één van onze experts. Zij geven u graag (gratis) advies of meer achtergrondinformatie over onze stoomreinigers. Ook op zaterdagochtend zijn wij open. Graag tot dan.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left