Truckwash installaties

Truckwash installaties met toebehoren kunt u nu kopen tegen de beste prijs

Een truckwash installatie reinigt grondig elke bus, vrachtwagen of ander wagen in bulk uitvoering. Het is een toegevoegde waarde voor ieder bedrijf waar wagens aanwezig zijn: transportbedrijven, melkveehouderij of land- en andere veeteelt bedrijven. Met de juiste toebehoren wordt het schoonmaken van een truck of andere grote bedrijfswagen een eenvoudige klus.

Een truckwash installatie voor het optimaal wassen van uw bedrijfswagens

Met een automatische omschakeling van regenwater naar stadswater, komt u nooit water tekort. De professionele doseerpompen regelen de zeeptoevoer en de hogedrukreiniger doet het zware werk. Onze truckwash installaties zorgen ervoor dat al uw speciale wensen worden vervuld voor het optimaal wassen van uw bedrijfswagens. Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs, want uw succes is ons succes.

Door professionele verzorging van bedrijfswagens blijft de waarde behouden. Een bedrijfswagen kopen is een duurzame investering en u wilt deze goed onderhouden. Dit doet u onder andere door de beste truckwash installatie te gebruiken. Als u net zoveel aandacht besteed aan het kopen van een bedrijfswagen als aan het onderhoud, dan zit u op de goede weg.

Een bedrijfswagen zoals een vrachtwagen of bus heeft veel te verduren door het frequente gebruik. U wilt natuurlijk altijd netjes voor de dag komen met een schone wagen. Logisch, want de eerste indruk is bepalend. Een professionele truckwash installatie zorgt voor een schoon machinepark.

Onderhoudsvrije truckwash installaties

Een installatie wordt altijd geleverd met de benodigde toebehoren zoals een hogedrukreiniger (al dan niet op maat gemaakt) met afstandsbediening en schouw. Deze zorgt voor een grondige wasbeurt waarmee ook de meest vervuilde plekken weer schoon worden. Onze truckwash installaties zijn onderhoudsvrij, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Een robuuste machine die wel tegen een stootje kan. Een uitstekend middel voor een snelle wasbeurt, zodat uw bedrijfswagens weer snel de weg op kunnen. Tijd is geld! Met tijd kunt u geld maken en met geld kunt u tijd kopen. Van Damme denkt graag met u mee. Met meer dan 30 jaar ervaring in huis, zijn wij thuis op ieder reinigingsvlak.

Goed advies is goud waard

Een truckwash installatie kopen is een duurzame investering. Een eenmalige aankoop waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Een goed advies is dan goud waard, want hiermee behaalt u het beste rendement. In de loop der jaren zijn er steeds nieuwere installaties op de markt gekomen die Van Damme in huis heeft. Wij staan dan ook garant voor een installatie die voorzien is van de nieuwste snufjes op technisch gebied. Met een professioneel waterrecycling systeem voorzien wij u van de nieuwste trend.

Wanneer u een truckwash installatie bij Van Damme koopt, ontzorgen onze eigen technici en monteurs uw medewerkers van technisch onderhoud door service en reparatie op locatie te bieden. U heeft één aanspreekpunt die u tijdens het hele proces begeleidt. Uw wensen en eisen staan daarbij voor op. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Vanzelfsprekend komen zij graag bij u langs. Dat geen bedrijf te ver gelegen is blijkt wel uit het overzicht van ons werkgebied wat u hieronder aantreft.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left