Vloerreinigingsmachines

Van Damme heeft de beste RCM vloerreinigingsmachines in huis

Onze firma heeft een ruim assortiment aan vloerreinigingsmachines in huis: van professionele RCM schrobmachines tot praktische veegmachines. Reliability Centered Maintenance (RCM) is ontwikkeld vanuit de invalshoek onderhoudsmanagement. De methode richt zich primair op het vergroten van de betrouwbaarheid van het productieapparaat. Kort samengevat: u koopt een duurzaam en professioneel toestel.

U kunt hiermee grote oppervlaktes snel, veilig en grondig schoonmaken. Onze toestellen maken iedere schoonmaakklus een stuk aangenamer. Een RCM vloerreinigingsmachine is gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. U hebt er jarenlang plezier van.

Vloerreinigingsmachines tegen scherpe prijzen

Bedrijven die op zoek zijn naar vloerreinigingsmachines willen kwaliteit, want het is een duurzame investering. Daarbij kan de prijs een doorslaggevende factor zijn. Van Damme biedt zowel kwaliteit als scherpe prijzen. U hoeft dus niet meer verder te zoeken, want als specialist in reinigingsapparatuur zijn wij graag uw partner.

Van Damme biedt schrobmachines voor oppervlaktes die sterk vervuild zijn zoals olievlekken, bandensporen of ander hardnekkig vuil. De professionele veegmachines zijn meer geschikt voor vloeren met veel losliggend vuil zoals zandkorrels, papiersnippers of grote hoeveelheden stof. Stofvrije werkruimtes zijn belangrijk om goed te kunnen werken, want stof is schadelijk voor de gezondheid.

Het effect van stof op de gezondheid is ook afhankelijk van de schadelijkheid van het stof. Stof dat hinderlijk is en geen specifieke gevolgen heeft voor de gezondheid, maar wel de ogen, de huid en de luchtwegen kan irriteren. Voorbeelden hiervan zijn gipsstof, kalkstof en krijtstof. Een professionele vloerreinigingsmachine houdt uw vloer stofvrij én hygiënisch. Werknemers kunnen gezond en veilig werken.

Een professionele vloerreinigingsmachine scheelt geld en tijd

Het is een feit dat goede arbeidsomstandigheden ervoor zorgen dat werknemers meer plezier in hun werk hebben. Veilig werken is niet alleen kwestie van goede beschermingsmiddelen en instructies, want ook goede reinigingstoestellen speelt daarbij een belangrijke rol. Vaak zijn ongevallen het gevolg van ingeslopen routines, haast en onderschatting van risico’s. Vloeistoffen zoals olie of zuren op de vloer is gevaarlijk. Het telkens terugkerende schoonmaakonderhoud is voor velen een vervelende klus. Een professionele vloerreinigingsmachine biedt uitkomst, want dit scheelt u tijd en energie.

Door goede en heldere instructies kan iedereen een vloerreinigingsmachine bedienen en daardoor zijn doel halen. Het zijn innovatieve machines die eenvoudig in gebruik zijn zodat uw vloer er smetteloos uitziet. Een schone vloer draagt bij tot de uitstraling van uw bedrijf en creëert een hygiënische en veilige omgeving voor uw bezoekers én personeel. Het is een investering die de moeite waard is.

Van Damme is meer dan 30 jaar actief bezig op het gebied van reinigingsapparatuur. Ondanks de concurrentie zoals Dibo, Hako, Kärcher én de economische crisis, groeien wij nog steeds. Zowel nationaal als internationaal zijn onze producten een succes. Dankzij een breed netwerk aan dealers bedienen wij landen zoals Nederland, Luxemburg, Duitsland én Frankrijk, want onze vloerreinigingsmachines zijn de beste in hun soort. Al veel bedrijven hebben een RCM vloerreinigingsmachine bij ons gekocht en profiteren van alle voordelen. Bent u de volgende?

Wij leveren in een zeer groot gebied en datzelfde geldt voor onze uitstekende service. Hieronder treft u overzichtelijk een lijst aan van waar wij werkzaam/ actief zijn.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left