Wasinstallaties

Van Damme is al jarenlang specialist in professionele wasinstallaties

Wasinstallaties voor bedrijfsvoertuigen kunt u kopen in verschillende variaties. In ons assortiment vindt u onder andere een truck wasinstallatie, mobiele wasborstels van Steinbrückner en autonome wasinstallaties. Deze zelfstandige installaties zijn een perfecte manier om uw vrachtwagens, bussen of andere grote voertuigen grondig en efficiënt te reinigen. Als expert in reinigingsoplossingen biedt Van Damme producten van topkwaliteit.

Professionele wasinstallaties opgebouwd uit de beste componenten

De professionele wasinstallaties zijn opgebouwd uit de hoogwaardige materialen en de beste componenten die een maximale betrouwbaarheid en lange levensduur garanderen. Het kopen van een wasinstallatie is daardoor een eenmalige investering die u zeker het gewenste rendement zal opleveren. Net zoals Dibo en Kärcher zijn wij een grote speler op deze markt. Onze sterkste troef is service en maatwerk. Dit betekent dat wij handelen naar de wensen en de behoefte van de klant.

Het installeren van een wasinstallatie vergt de nodige expertise. Wij hebben de kennis en middelen in eigen huis. Daardoor kunnen wij onze opdrachtgevers de topkwaliteit geven die ze mogen verwachten van een professioneel bedrijf. Wasinstallaties voor bedrijfsvoertuigen is bij ons dan ook in betrouwbare handen. Onze wasinstallaties zijn economisch in gebruik en dat geeft u een aanzienlijk financieel voordeel.

Mobiele wasinstallatie van Steinbrückner tegen een voordelige prijs

Veel bedrijven kiezen voor een mobiele wasinstallatie van Steinbrückner. Logisch, want deze machines scoren hoog op bedrijfszekerheid en gebruiksvriendelijkheid. Twee vaste wielen verzekeren de koersstabiliteit en het toestel volledig onderhoudsvrij. Ze zijn uit voorraad leverbaar, zodat u direct aan de slag kunt. Een betrouwbaar product dat u kunt kopen tegen een voordelige prijs.

Autonome wasinstallaties zorgen ervoor dat in minder dan 10 minuten een vrachtwagen of bus er weer glanzend schoon uit ziet. Deze zelfstandige wasinstallatie kunt u kopen met een dieselmotor of op batterijen en daarbij kunt u een keuze maken uit een watertank van 300 of 500 liter. Doordat er geen kabels of leidingen nodig zijn, kunt u ze neerzetten waar u maar wilt. Een handige machine als u geen vaste plek heeft.

Hoge eisen aan een wasinstallatie

Het wassen van bedrijfsvoertuigen stelt hoge eisen aan een wasinstallatie. De voertuigen zijn aanzienlijk groter en meestal zwaarder belast dan particuliere voertuigen. Meestal zijn ze ook nog eens zwaarder vervuild. Dit vraagt om een grondige reiniging. Van Damme heeft dan ook, naast de beste installatie, hoog gespecialiseerde reinigingsproducten in haar assortiment. Vraagt u maar eens naar onze toebehoren.

Een team van professionele technici en monteurs bouwt zorgvuldig een vaste wasinstallatie bij u op. Daarbij krijgt u uiteraard advies hoe u de installatie het beste kunt gebruiken. Wij begeleiden u van A tot Z, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Ook na de installatie blijven wij u begeleiden, want service is onze sterkste troef.

Dat geen bedrijf te ver gelegen is blijkt wel uit het overzicht van ons werkgebied dat u hieronder aantreft.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Al veel bedrijven hebben wij mogen voorzien van een wasinstallatie en wij hopen dat u de volgende bent. Belt u ons maar eens voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left