Zwenkarmen

Onze professionele zwenkarmen kunt u bevestigen aan plafond of muur

Het gebruikmaken van zwenkarmen voor hogedrukreinigers of andere slangen is een ideale manier om hinder te voorkomen. Daarnaast hebt geen last van slijtage, want u slang slingert niet over de grond. Een zwenkarm met muurbevestiging bestaat uit een korte en lange arm. De één kan 180 graden draaien en de ander 360 graden. Daarmee heeft een groot bereik. Het reinigen van een vervoermiddel wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Een zwenkarm kopen is een goede investering.

Dubbele zwenkarm met toebehoren voor self-carwashes

Een dubbele zwenkarm met toebehoren is geschikt voor bijvoorbeeld de zogenoemde self-carwashes. Hierbij wordt de autobezitter de mogelijkheid geboden om zelf een vervoermiddel te reinigen, want thuis verbruikt men al snel dubbel zoveel water als bij een carwash. Daarbij is het zaak om de auto eerst goed met water schoon te spuiten, zodat het grove vuil er af is en het kleinere vuil kan losweken. Zwenkarmen zijn een handig hulpmiddel om de auto grondig te reinigen. Ze zijn sterk en stabiel wat het reinigingscomfort ten goede komt.

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten 'wasstraten'. Sommigen worden ten onrechte zo genoemd en behoren eigenlijk als wasruimte genoemd te worden. Alleen als een voertuig daadwerkelijk er aan de voorkant in kan rijden en aan de achterkant er weer uit, kan gesproken worden van een echte wasstraat. Bij een self-carwash wordt er dikwijls gewerkt met een hogedrukreiniger die met een speciale slang allerlei soorten voertuigen reinigt. Een slang ophangen aan een zwenkarm, maakt het schoonmaakwerk een stuk eenvoudiger.

Professionele zwenkarmen bieden veel voordelen

Professionele zwenkarmen bieden veel voordelen: er hoeft amper tussen programma’s heen en terug te worden geschakeld, waardoor taken in kortere tijd kunnen worden voltooid. Daarnaast draait de hogedrukreiniger steeds in optimale omstandigheden, wat de levensduur en de staat van de machine ten goede komt. Er kan vanaf meerdere plekken plaatsen gewerkt worden zonder de hogedrukreiniger te moeten verplaatsen.

U kunt ook kiezen voor een zwenkarm met automatische haspel. Het biedt maar liefst ruimte aan een 14 meter lange slang, zodat u een nog groter bereik heeft. Handig als grote bedrijfswagen, bussen of trucks toe zijn aan een grondige wasbeurt. Zwenkarmen worden compleet geleverd en desgewenst gemonteerd met bijbehorende rotatiehoek gewrichten en scharnieren.

Van Damme biedt meer dan 30 jaar ervaring, een volledig assortiment van producten tegen concurrerende prijzen, gecombineerd met een optimale service. Wilt u advies of een prijsopgave, neemt u dan even contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen of per e-mail. Wij zorgen ervoor dat u snel een reactie ontvangt.

Behoefte aan een afspraak bij u op kantoor? Dat kan. Hieronder ziet u ons werkgebied overzichtelijk onder elkaar.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left