Kuismachines

Van Damme is specialist in kuismachines met toebehoren

Van Damme biedt uitsluitend topkwaliteit kuismachines voor zowel particulieren als bedrijven. In onze selectie zult u enkel de beste reinigingstoestellen en toebehoren vinden uit het aanbod van een aantal van de grootste topmerken zoals Kränzle, Steinbrückner en CAT. Professionele kuismachines zoals onder andere hogedrukspuiten, stofzuigers en schrobmachines voor vloerreiniging. Van Damme biedt uitsluitend kwaliteit voor iedereen.

Een professionele kuismachine voor een hygiënische (werk)omgeving

Een professionele kuismachine is van belang voor de hygiëne en een verzorgde uitstraling van de (werk)omgeving. Onze kuismachines reinigen vloeren, materialen en oppervlakten, efficiënt met water en reinigingsmiddelen, voor een kraakhelder resultaat. Het maakt schoonmaakwerk een stuk aangenamer, vlotter en minder belastend voor het lichaam.

Veel lichamelijke klachten ontstaan door te zwaar (buk)werk én een verkeerde houding. Pijn in de rug of onderrug komt het meeste voor. Het kan erg belemmerend zijn voor het dagelijks functioneren, omdat bijna iedere beweging pijnlijk is. De juiste kuismachines ontzien uw lichaam. Wij geven u graag vrijblijvend advies welke kuismachine het beste geschikt is voor uw doel. Ons advies kunt u volgen, maar u kunt ook handelen naar eigen wens. U bepaalt wat u gaat kopen.

Met de juiste kuismachines is iedere klus zo klaar

Het schoonmaken van grote oppervlaktes is een zware klus. Bij het ontbreken van een kuismachine is het een karwei dat u steeds maar weer uitstelt. Een gebrek aan motivatie leidt vaak tot uitstelgedrag. Daarbij heeft uitstelgedrag ook als nadeel dat de minder leuke dingen op onderbewust niveau steeds moeilijker worden naarmate ze langer uitgesteld worden. Dit hoeft nu niet meer, want met onze kuismachine is iedere klus zo klaar. Maak van uitstel geen afstel en koop vandaag nog de beste kuismachine.

De beste kuismachine kopen is afhankelijk van het doel waar u deze voor nodig heeft. Wij hebben kuismachines voor particulier gebruik, maar ook voor industrieel gebruik zoals professionele zit schrobmachines, handige veegmachines én elektrische KGD hogedrukreinigers met luxe toebehoren.

Wie heeft er nu zin in vervelend werk?

Niemand heeft zin in vervelend werk, duidelijk. Toch zijn er nu eenmaal taken die uitgevoerd moeten worden. Kuisen is daar één van. Door het kopen van een kuismachine gaat u al heel anders naar die vervelende klus kijken. Misschien wordt het zelfs leuk als het allemaal makkelijker gaat. We nemen als voorbeeld een hogedrukreiniger. Niet alleen voor op en om het huis en de auto is de hogedrukreiniger in te zetten. Ook voor het kuisen van machines en objecten door gebruik van de krachtige waterstraal maakt het toestel zich uiterst nuttig.

Bij een hogedrukreiniger, bijvoorbeeld van Kränzle, zitten vaak handige toebehoren inbegrepen om deze zo veelzijdig mogelijk te maken. Hierdoor is het product namelijk toepasbaar in een breder scala aan toepassingen, omdat de waterstraal naar behoeve geregeld en geremd kan worden. Van Damme biedt echter nog veel meer op kuisgebied, want wij blijven innoveren om een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven en om de beste kwaliteit te leveren voor een goede prijs. Neemt u maar eens contact met ons op, want wij zijn één van de beste leveranciers op het gebied van kuismachines.

Ons werk en levergebied is meer dan aanzienlijk. Kijkt u hieronder maar eens. Twijfelt u of wij ook u van dienst kunnen zijn, bel of mail dan vandaag nog. Wij staan u graag te woord.

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left