Tankreinigingskoppen

Professionele tankreinigingskoppen zorgen voor een schone mixertank

Tankreinigingskoppen worden aangedreven door een stationaire hogedrukreiniger. Het geheel wordt op maat geleverd en veelal gebruikt door fabrikanten in gipsblokken en gipsplaten. Het schoonmaken van de gipsmixers is een intensief karwei, maar met een professionele hogedrukreiniger met tankreinigerskop stelt tankreiniging niets meer voor. U kunt al vlot weer aan de volgende opdracht beginnen.

Hogedrukreiniger met tankreinigingskop voor industriële bedrijven

Als specialist in reinigingsproducten leveren wij professionele machines met toebehoren op maat. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Een stationaire hogedrukreiniger met tankreinigingskop wordt veel gebruikt bij industriële bedrijven. Hiermee kunnen tankwagens, containers, wijnvaten en mixers grondig worden schoongemaakt. De roterende kop met twee of vier sproeiers slaat geen enkele plek over.

U kunt kiezen voor elektrische, pneumatische of hydraulische aangedreven tankreinigingskop. Voor welk systeem u ook kiest, alles verloopt volautomatisch. Er komt geen handwerk meer aan te pas. Zeker voor de binnenkant van mixertanks is dit een ideaal hulpmiddel. Dankzij het speciale ontwerp geeft de sproeier zeer krachtige en compacte vlakstralen op de tankwand en roteert de kop langzaam en effectief. Zwaar en vuil werk behoort tot de verleden tijd.

Van Damme zorgt voor een hygiënisch productieproces

Van Damme levert al jarenlang een belangrijke bijdrage aan reinigingstechnieken ten behoeve van productieprocessen. Machines en andere objecten worden grondig schoongemaakt met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger voorzien van een tankreinigingskop. Totale reinigingsinstallaties bouwen wij op bij onze klanten, zodat er hygiënisch kan worden gewerkt. Een hogedrukreiniger van bijvoorbeeld Kränzle is onontbeerlijk voor een goed en veilig productieproces. Het maakt tankreiniging een stuk eenvoudiger. Uiteraard voorzien we u van een heldere reinigingsprocedure, zodat u doelgericht kunt werken.

De montage van een tankreinigingskop is meestal probleemloos mogelijk. Wij geven u natuurlijk graag vrijblijvend informatie over wat voor u de beste optie is, want een goed advies is vaak het halve werk. Wij hebben een sterk en goed opgeleid team. Iedere medewerker heeft de kennis en kunde in huis op reinigingsgebied, zodat wij u prima van dienst kunnen zijn. Onze voornaamste troeven zijn: correct, vlot, betaalbaar en een sterke service na verkoop. Dit betekent dat u kunt rekenen op gedegen onderhoud en snelle hulp bij reparaties. Van Damme is een partner voor de lange duur, want wij bieden topkwaliteit op ieder vlak.

Voor de volledigheid treft u hieronder een deel aan van ons werkgebied:

 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik
 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Productiebedrijven en andere ondernemingen moeten kunnen bouwen op de efficiëntie van hun reinigingstoestellen en wachttijden horen daar niet bij. Indien nodig, bieden wij u telefonische assistentie. Kunnen wij het euvel niet snel verhelpen, dan komt er een monteur op locatie. Of het nu gaat om tankreinigingskoppen of anderszins, wij staan te allen tijde voor u klaar. Onze service is onbeperkt. U kunt kennis met ons maken door een afspraak te maken of een product direct te bestellen. Wij zijn ook op zaterdag geopend. Kijkt u maar eens naar de openingstijden. Graag tot ziens.


Hulp nodig?

Contacteer ons volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Of bel ons op +32 (0)56 60 30 61

©2019 Van Damme
powered by float:left