Reinigingsprobleem rolpoort

Onlangs kregen wij de vraag van een klant of wij een product hadden om een rolpoort uit kunststof weer proper te maken. Door intensief gebruik was deze volledig zwart geworden. De klant had al van alles geprobeerd, maar kreeg ze nergens meer mee proper. Hij overwoog zelfs al om de volledige poort te vernieuwen.

Wij zijn daarop ter plaatse gegaan bij de klant en hebben een test gedaan met Marine SP, een alkalisch reinigings- en ontvettingsmiddel. Het resultaat spreekt boekdelen:

rolpoort

Het plaatsen van een nieuwe rolpoort bleek dus – gelukkig voor de klant – volledig overbodig. Het enige wat nodig is, is een sterk reinigingsmiddel en de poort ziet er zo weer als nieuw uit! 

Het product Marine SP is gegeerd in de transportsector, maar ook in andere industrieën. Het lost snel olie, vet, roet, strooizout en asfaltvlekken op en is daardoor heel geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde vrachtwagens, het ontvetten van motoren en onderdelen, enz. Het reinigingsmiddel mag ook gebruikt worden in de voedingsindustrie en is voor 90% biologisch afbreekbaar.

Krijgt u ook iets niet meer proper? Heeft u ook al van alles geprobeerd? Aarzel dan niet en contacteer ons! Wij nemen de uitdaging aan!

Stuur ons uw probleem

Reacties

©2019 Van Damme
powered by float:left